El Maestro Gitaarles in Zwolle AA-landen
Gitaarles in Zwolle Aa-landen

 

Laatste nieuws:

Kom ook lekker gitaar spelen bij El Maestro Gitaarles! Wil je eerst een les uitproberen? Dat kan met een gratis en vrijblijvende proefles! Bel 06- 216 217 81 om direct een afspraak te maken.

Er zijn weer nieuwe liedjes om te oefenen, zoals "The way I loved you" van Taylor Swift, "Rhiannon" van Fleetwood Mac, het nieuwe nummer "Now and then" van de Beatles en nog veel meer!

   
Gitaardocent Rik Hasselman

Rik Hasselman heeft klassiek gitaar gestudeerd aan het ArtEZ conservatorium te Zwolle (toen nog Hogeschool voor de Kunsten Constantijn Huygens). Hij heeft zowel het diploma Docerend Musicus als het diploma Uitvoerend Musicus behaald. Tijdens zijn studie heeft Rik masterclasses gevolgd van o.a. Roberto Aussel, Zoran Dukic, Duo Assad en Pieter van der Staak.

Gitaardocent Rik HasselmanNaast het solospel heeft Rik zich gespecialiseerd in kamermuziek. Dit resulteerde in de samenwerking met o.a. zangers, fluitisten en pianisten. Rik verleende zijn medewerking aan de cd "Pocket music" van Jan Bartlema en "The Eagle flies alone" van Derk van der Veen.

Als uitvoerend gitarist is Rik verbonden aan Le Cygne Uitvaartmuziek Zwolle, waarmee hij samen met cellist Jeroen van Dijk muziek verzorgt op uitvaarten en herdenkingen. Met Jeroen van Dijk vormt Rik tevens Atalanta Duo. Als cello-gitaarduo geven zij regelmatig concerten in Zwolle en omgeving.

Reeds tijdens zijn studie was Rik actief als gitaardocent en werkte hij als invalkracht bij diverse muziekscholen. Na zijn afstuderen is Rik als gitaardocent onder andere verbonden geweest aan Delphin Gitaarles in Harderwijk, Stichting Muziekonderwijs Olst-Wijhe en CKV De Meerpaal in Dronten.
Rik is meerdere malen gastdocent geweest bij het amateurweekend van het Internationaal Gitaarfestival Zwolle.

Naast zijn werk als gitaardocent op verschillende muziekscholen heeft Rik ook altijd zijn eigen gitaarlespraktijk gevoerd. Inmiddels is El Maestro Gitaarles een bloeiende lespraktijk in Zwolle.

Rik geeft met veel plezier les aan zowel beginnende als gevorderde gitaristen. Hij begeleidt kinderen, jongeren en volwassenen in hun eerste kennismaking met de gitaar, maar heeft ook diverse leerlingen met succes voorbereid op het toelatingsexamen van het conservatorium.

 

 
     

 

 

Op zoek naar een gitaarleraar in Zwolle Aa-landen? El Maestro Gitaarles!