El Maestro Gitaarles in Zwolle AA-landen
Gitaarles in Zwolle Aa-landen

 

Laatste nieuws:

Kom ook lekker gitaar spelen bij El Maestro Gitaarles! Wil je eerst een les uitproberen? Dat kan met een gratis en vrijblijvende proefles! Bel 06- 216 217 81 om direct een afspraak te maken.

Er zijn weer nieuwe liedjes om te oefenen, zoals "The way I loved you" van Taylor Swift, "Rhiannon" van Fleetwood Mac, het nieuwe nummer "Now and then" van de Beatles en nog veel meer!

   
Cursusaanbod

String Together

In deze cursus leren ouder en kind samen muziek te maken. De cursus bestaat uit 6 lessen van 45 minuten. In deze lessen worden melodie en begeleiding geleerd, zodat ouder en kind samen liedjes kunnen spelen. Door een aangepaste (eenvoudig te leren) notatie van de liedjes, is het voor deze cursus niet nodig om noten te kunnen lezen. Plezier beleven aan het samen muziek maken staat in deze cursus voorop.

Per cursus is er ruimte voor 1 volwassene en 1 kind. De cursus kan op elk gewenst moment in het jaar van start gaan. Hebben jullie geen 2 gitaren ter beschikking? Geen probleem! Het is mogelijk om 1 of 2 gitaren te huren voor de duur van de cursus.

Van Meester tot Maestro (...ook voor Juffen!)

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die met groepen kinderen muziek wil maken: (aankomend) leerkrachten, bso-medewerkers, scoutingleiders, enz.

In deze cursus leer je (kinder)liedjes met de gitaar te begeleiden. Je leert de meest voorkomende akkoorden spelen en verschillende speelwijzes. We zullen onder andere slagritmes en tokkelmanieren behandelen. Om ervoor te zorgen dat je na de cursus zelfstandig nieuwe liedjes kunt leren, oefenen we ook met het lezen van notenschrift.

De liedjes die we in de cursus behandelen, stemmen we af op de doelgroep: de leeftijd van de kinderen, of het om schoolklassen of scoutinggroepen gaat, enz. We kunnen ook voor liedjes kiezen die bij een thema passen, bijvoorbeeld Sinterklaas, herfst of beweegliedjes.

De cursus bestaat uit 10 groepslessen van 45 minuten en 2 individuele lessen van 30 minuten. Per cursus is er ruimte voor 3 deelnemers. In de 2 individuele lessen kunnen we wat uitgebreider stilstaan bij delen van de lesstof, dieper ingaan op vragen of bijvoorbeeld repertoire behandelen dat in de groepslessen niet aan bod komt.

Ter aanvulling op de cursus is het mogelijk om je aan te melden voor 5 lessen stemtraining. Deze lessen zullen verzorgd worden door Schuttevaer Stemtraining en kunnen, naast coaching bij het zingen van de liedjes, ook benut worden om tips te krijgen bij het gebruik van je spreekstem (bijvoorbeeld bij een vermoeide stem aan het einde van een dag voor de klas staan).

De cursus gaat van start zodra er voldoende aanmeldingen zijn. Wil je graag samen met je collega's aan de cursus deelnemen? Meld je dan als groep aan.

 

 
     

 

 

Op zoek naar een gitaarleraar in Zwolle Aa-landen? El Maestro Gitaarles!